Виталий Пастух
Друзі! Гіпотетично поки, але планую тур в АТО. З 12 по 17 травня. Збираю невеличку але потужну команду артистів. Ну і шукаю спонсорів. Картка Приват Банку 5168 7423 4715 4928 Пастух Віталій Володимирович. Якщо хтось гадає що все вже закінчилось... Повірте, все тільки починається ( І наша психологічна допомога зараз потрібна як ні коли! Підтримаємо Своїх
Новини шоу - бізнесу (Україна)
Сообщений 471 страница 480 из 1000
Поделиться4712015-04-25 21:07:02
Поделиться4722015-04-27 18:52:34
"Все буде добре!": группа "Океан Ельзи" начала тур по Беларуси
27 апреля 2015 в 17:36
Иван Яриванович, Фото: Иван Яриванович, AFISHA.TUT.BY
В воскресенье, 26 апреля, в гомельском Ледовом дворце состоялся концерт украинской группы "Океан Ельзи". Он стал первым в туре "Все буде добре!" по областным белорусским городам и дал с начала 2015 года, пожалуй, самый мощный энергетический заряд жителям города и региона.
Двухчасовой концерт, три выхода на бис, десятки любимых песен, из которых через одну Святослав Вакарчук пел вместе с гомельской публикой.
А началось все с праздничных воздушных шариков и поздравлений в адрес группы, которая в прошлом году отпраздновала свое 20-летие. Поздравления были разными - от подарков и мини-флешмоба до "жовто-блакитних" цветов и флагов.
Фронтмен "ОЕ" Святослав Вакарчук также не оставался в долгу перед гомельчанами: например, взяв телефон с первого ряда танцпола, записал, пожалуй, самый лучший ракурс исполнения одной из песен группы.
После третьей песни музыканты вспомнили о годовщине аварии на Чернобыльской АЭС, которая случилась именно в этот день, 26 апреля. И отметили, насколько глубоко память об том событии останется в сердцах белорусов и украинцев. Затем прозвучала "На лінії вогню".
Танцпол же на концерте группы действительно был танцполом - вместе с солистом танцевали все присутствующие на площадке. Ну, разве что, кроме сотрудников правопорядка. А слушатели, у которых были сидячие билеты, скорее всего, жалели, что находятся далековато от сцены, так как усидеть на месте могли не все. Впрочем, уже поближе к завершению концерта под украинский рок-н-ролл танцевал весь Ледовый дворец.
Святослав Вакарчук в перерывах между песнями говорил редко, в основном благодарил за такой теплый прием: "Дзякуй за падтрымку!".
А прием действительно был теплым, если не горячим - музыкантов долго не отпускали. И два раза уходя со сцены, трижды они возвращались - не вернуться на бис после криков "Браво!" и оглушительных аплодисментов было невозможно. Наверное, своеобразной благодарностью стало исполнение части белорусской народной песни "Касіў Ясь канюшыну", которой музыканты разбавили свою композицию "Я так хочу до тебе".
Закончился концерт на лиричной ноте. Выйдя на бис в третий раз, в своеобразном эпилоге воскресного концерта Святослав подчеркнул, что тяжело и сложно передать словами, что сейчас происходит в Украине, но очень хочется, чтобы слово "война" звучало только в песнях и кино - точку концерта в Гомеле музыканты поставили песней "Обійми".
Фото: Иван Яриванович
Впереди у группы еще три концерта в регионах. "О.Е." покажут юбилейную программу в Витебске, Гродно и Бресте.
Читать полностью: http://afisha.tut.by/news/anews/445667.html
Поделиться4732015-04-27 19:05:10
«Океан Ельзи» растопил лед в гомельском Ледовом дворце
27/04/2015 10:44 609 1 / Гомельская правда
Поздравить «Океан Ельзи» с двадцатилетием пришли не только белорусы. На концерте можно было заприметить также россиян и украинцев. Еще два десятилетия назад доброжелатели высмеивали название группы, а музыканты репетировали в общежитии, где в целях звукоизоляции оклеивали стены комнаты лотками от яиц.
И вот заполненный до отказа Ледовый дворец в Гомеле показал — все было правильно, все было не зря. Музыканты исполнили знаменитые «Без бою», «Вiще неба», «Я так хочу», «Квiтка». Не могли они обойти дату — 26 апреля — день катастрофы на Чернобыльской АЭС. В этот вечер прозвучала композиция, посвященная событиям на Украине.
А завершила концерт оптимистичная «Все буде добре». Если кто-то желает побывать на концерте юбилейного тура, приезжайте 29 апреля в Гродно или 30 в Брест.
Источник: http://gp.by
© Правда Гомель
Поделиться4742015-04-27 19:10:16
Святослав Вакарчук: «Годі чекати, якою стороною впаде монета»
Святослав Вакарчук розповів Cultprostir про нову пісню «Океану Ельзи» і про те, навіщо змінив фінал кліпу «Не твоя війна».
Вчора гурт «Океан Ельзи» дотримав слова, дане Святославом Вакарчуком у лютому. Випустив нову пісню, причому одночасно з її візуальним оформленням. Лідер «ОЕ» спочатку думав, що показувати таку композицію має сенс тільки разом з кліпом.
Відео «Не твоя війна» зняв британець Говард Грінхол. У нього за плечима робота зі Стінгом, Pet Shop Boys та іншими артистами світової сцени. Грінхол вже працював раніше з «ОЕ»: кліп «Обійми» − його рук справа. Для нового ролика було зібрано близько 400 осіб, які приїхали на зйомки до Києва з різних міст України. Унікальна символічна монета, яка з'являється в кадрі, була виготовлена в двох примірниках – розміром зі звичайний «п'ятак» і діаметром в один метр.
Грінхол, послухавши пісню, одразу сказав:
«Хлопці, я думаю, це пісня не про війну, а про вибір».
У записі пісні «Не твоя війна» брали участь Національний камерний ансамбль «Київські солісти» і Ансамбль пісні і танцю Збройних сил України. Автор аранжування клавішних – Мілош Єліч. У ролі продюсера пісні вперше виступив Святослав Вакарчук, який напередодні прем'єри поділився з Cultprostir своїм баченням пісні та її екранізації.
Останнього кадру дуже не вистачало протягом кліпу.
Останній кадр – аванс. За великим рахунком, наше суспільство цього ще не заслужило. Але я, як оптиміст, вважаю, що рано чи пізно заслужимо. Якщо будемо над собою працювати, цей кадр стане реальністю.
Мама, до якої ви звертаєтеся, це хто?
Це і збірний образ першоджерела всього сущого, і мама в тому сенсі, в якому це слово актуальне для кожного з нас окремо. І Батьківщина. Занадто багато значень, щоб пояснювати це слово.
Чому це все-таки «не її» війна?
Її війна – вона теж є. Але про неї ми вкрай рідко згадуємо. Україна тисячу років існує як якийсь елемент на карті світу. І всі ці роки ми беремо участь у виставі, режисерами якої не є. Монголо-татари напали на Київську Русь. Богдан Хмельницький не зміг утримати владу, а після його смерті розсварилися нащадки. Російське кріпосне право. Радянська влада. Тепер зовнішній ворог. Нас без нашого відома постійно одружують, а ми лише спостерігаємо та пишемо про це історичні пісні. Як правило, про те, що все було погано.
Класичне українське «моя хата скраю» призводить до того, що ця хата ніколи не скраю.
Ваша пісня точно про інше.
Наша пісня про те, що годі чекати, якою стороною впаде монета. Досить думати про те, пощастить нам чи ні. Час взяти себе за волосся, як Мюнхгаузен. Коли ми зможемо взяти на себе відповідальність і зміцнитися духом, тоді ми перестанемо брати участь у чужих війнах. Класичне українське «моя хата скраю» призводить до того, що ця хата ніколи не скраю. Тому що приходять до всіх, але залишають у спокої лише тих, хто швидко дає в зуби. Ховати голову в пісок, думати, що «якось владнається» − це не працює в контексті історії. Тому в нашій пісні звучить питання, скільки ще дітей заберуть такі війни.
Опишіть, що таке «твоя війна».
Війна внутрішня, із самим собою. Зі своїми слабкостями, комплексами, містечковістю, страхом втратити минуле і не знайти майбутнє. Найнебезпечніший ворог – внутрішній. Саме цю війну ми повинні, нарешті, виграти.
У кліпі герої дивляться саме всередину кола.
Так! Все всередині. Дивитися треба не на монету, а вглиб себе. Щойно це станеться, проявиться сонце з посмішкою, яке ми бачимо у фіналі. Досить роззиратися по сторонах. У кліпі є момент, який мені нагадує про «чорний», передсмертний період творчості Франсіско Ґойї: коли починає йти сніг, і всі шарахаються від нього. Це і є те, що з нами зазвичай відбувається. Монета падає не тією стороною, а ми до цього ніколи не готові. Тому що ми чекаємо як дівчина, яка думає, чи запросить її парубок на побачення, кине її чи не кине. Пора з цим закінчувати. Дівчат, які не вірять у себе, рано чи пізно кидають усі.
Всі візуальні ідеї ролика належать Грінхолу?
Я дещо радив від себе, але основна ідея з суспільством, яке дивиться на монету, що падає, – його. До речі, спочатку ми хотіли зробити кліп з українським режисером. Але когнітивний дисонанс будь-якого українського режисера полягав би в тому, що він переживав би багато особистих емоцій. Тому звернулися до іноземця, який небайдужий до долі нашої країни і в той же час бачить все ззовні. Грінхол, послухавши пісню, одразу сказав: «Хлопці, я думаю, це пісня не про війну, а про вибір». Він, правда, хотів залишити фінал відкритим. А я попросив зробити те, що назвав вище авансом. Я вірю в світло в кінці тунелю і в те, що добро переможе зло, незважаючи ні на що. Чим більше давати таких посилів, тим вище ймовірність, що саме так все станеться. Я ж одного разу вже написав, що «все буде добре». Треба відповідати за свої слова.
http://cultprostir.ua/uk/post/svyatosla … voya-viyna
Поделиться4752015-04-27 19:12:26
В Киеве на кленах написали песни "Скрябина" [фото]
На молоденькие деревья повесили табличками со строчками из песен «Скрябина». Фото: kievcity.gov.ua
Деревья с памятными табличками появились в парке "Позняки".
Три месяца назад в ДТП трагически погиб один из самых любимых украинцами музыкантов – Кузьма "Скрябин". Скоро в Киеве пройдет концерт, на котором известные певцы споют песни Андрея. Почтить память о музыканте решили и рядовые киевляне. Во время всеукраинского субботника в парке "Позняки" высадили целую аллею, посвященную "Скрябину".
Олег Собчук тоже посадил свое памятное деревце. Фото: kievcity.gov.ua
- Кузьма много сделал для Украины. К примеру, он приобщился к созданию организации "Щит Украины", которая прививает молодежи любовь к родному краю, нашим традициям, и приобщает детей к активному и здоровому образу жизни, -
рассказала замглавы КГГА по гуманитарным вопросам Анна Старостенка, которая тоже пришла сажать молодые клены.
Кроме Старостенко, дерево посадил вокалист группы "С.К.А.Й" Олег Собчук и хороший друг Андрея Кузьменко продюсер Владимир Бебешко. На свежепосаженные клены киевляне прикрепили таблички со строчками из самых любимых песней группы "Скрябин".
Владимир Бебешко не смог пропустить высадку аллеи в память о своей погибшем друге. Фото: kievcity.gov.ua
http://kp.ua/culture/499126-v-kyeve-na- … -skriabyna
Поделиться4762015-04-27 19:17:53
Ми єдині і Україна у нас одна!
27 травня 2015 року у Національному палаці мистецтв "Україна" відбудеться патріотична акція, спрямована на збір коштів на лікування бійців нашої армії. У заході візьмуть участь видатні співаки нашої держави, серед яких Ніна Матвієнко, Василь Зінкевич, Руслана, Святослав Вакарчук і "Океан Ельзи", Тарас Петриненко, Ольга Макаренко, Олександр Пономарьов, Олег Скрипка і гурт "ВВ", Катерина Бужинська, Ірина Білик, Анастасія Приходько, Тоня Матвієнко, Злата Огнєвич, Арсен Мірзоян, Тетяна Піскарьова.
Поделиться4772015-04-27 19:20:46
Нацрада закликає телерадіокомпанії долучитися до патріотичної акції «Ми єдині і Україна у нас одна!»
До уваги керівників телерадіоорганізацій!
«Музи не мовчать», коли на Сході України все ще тривають бої. Тому пісня, слово є справді зброєю, що зміцнює силу духу наших вояків.
Телерадіокомпанії України є рупором, який доносить громадянську позицію митців, їх ставлення до тих, хто обороняє сьогодні кордони нашої держави, щодня ризикуючи своїм життям.
«Ми єдині і Україна у нас одна!» – під такою назвою 27 травня 2015 року у Національному палаці мистецтв «Україна» відбудеться патріотична акція, спрямована на збір коштів на лікування бійців нашої армії.
У заході візьмуть участь видатні співаки нашої держави, серед яких
Ніна Матвієнко, Василь Зінкевич, Руслана, Святослав Вакарчук і «Океан Ельзи», Тарас Петриненко, Ольга Макаренко, Олександр Пономарьов, Олег Скрипка і гурт «ВВ», Катерина Бужинська, Ірина Білик, Анастасія Приходько, Тоня Матвієнко, Злата Огнєвич, Арсен Мірзоян, Тетяна Піскарьова. Митці погодилися виступати безкоштовно.
Організатори заходу виготовили ролики для анонсування цієї суспільно-важливої події. Регуляторний орган у сфері телерадіомовлення проаналізував зміст наданих відео- й аудіороликів і дійшов висновку, що вони відповідають вимогам соціальної реклами.
Національна рада звертається до керівників телеканалів і радіокомпаній із проханням долучитися до цієї суспільно-важливої події і віднайти можливість розмістити в ефірі зазначені матеріали.
Ролики можна завантажити тут: http://www.nrada.gov.ua/ua/news/radanews/22048.html
Поделиться4782015-04-27 20:05:40
Сексуальная Тина Кароль в роскошных нарядах представила спектакль "Я все еще люблю" |
На сцену столичного дворца «Украина» Тина Кароль вышла дважды – в 16.00 и 19.00. Первый концерт был благотворительным, гонорар от него певица отдаст своему благотворительному Фонду «Полюс притяжения», который за эти деньги сможет купить необходимое медицинское оборудование в одно из детских онкологических отделений в нашей стране.
Спектакль «Я все еще люблю», как и все концерты Тины Кароль, прошел с аншлагом. Около двух часов певица вживую исполняла полюбившиеся хиты и танцевала с балетом «Фридом», выполняя сложные поддержки, несмотря на падение во время репетиции. В паузах между песнями артистка декламировала стихи, некоторые из которых публиковала в своем Инстаграме.
На протяжении концерта Тина Кароль сменила несколько роскошных нарядов – певица появилась на сцене в бежевом ажурном платье с бахромой, костюме из пиджака и прозрачных брюк, черном платье-плаще, шелковом платье в пол в пастельных тонах.
Уже по традиции, во время концерта Тина спустилась к зрителям, чтобы каждому из них пожать руку.
http://viva.ua/starcolumn/developments/ … ublyu.html
Поделиться4792015-04-27 20:18:25
Концерт Тины Кароль в Киеве: Яркие наряды и фото с поклонникамиЭксклюзив
Сегодня, 15:05
26 апреля украинская исполнительница Тина Кароль дала концерт в киевском Дворце Украина.
Количество желающих попасть на концерт певицы Тины Кароль было настолько большим, что артистке пришлость давать по два выступления в день. Так, 26 апреля, Тина выступила два раза на сцене Дворца Украина. Концерты прошли в рамках тура Тины под названием Я все еще люблю. На первом выступлении в зрительном зале были бойцы зоны АТО и онкобольные дети.
Артистка порадовала киевлян не только своим вокалом, но и яркими образами и эмоциональными танцами. В конце своего выступления певица с радостью фотографировалась с поклонниками и спела на бис. Кстати, на вечернем концерте зрители устроили артистке небольшой флешмоб, одновременно подняв плакаты со словом “спасибо“.
http://ivona.bigmir.net/showbiz/stars/4 … klonnikami
Поделиться4802015-04-27 20:28:36
Светлана Тарабарова
сегодня в 15:50
Мы с командой журнала #Отдохни желаем всем приятного дня;) Ищите теплое интервью в киосках вашего города;)) #спасибо #tarabarova #magic #music #soul #inspiration #love #peace
http://vk.com/tarabarova_official?w=wall-7697714_14835/all
Фотосессия Светланы Тарабаровой для журнала "Отдохни!"