Фото із серії "Україна у вогні"
Просто фото, які сподобалися:)
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться12015-01-20 15:18:25
Поделиться22015-01-20 16:16:13
Поделиться32015-02-17 07:02:43
Поделиться42015-04-20 10:46:04
Alina Mykhailova добавила 3 новых фото.
8 мин. · отредактировано ·
Щось волохате, рижего кольору сором'язливо виглядає з за колодязя.
В очі одразу кинулася деформована морда пса :
-Ааа... Це йому прилетіло, коли сєпари з арти фігачили, а малий не знав куди сховатися. От йому уламком і попало в щелепу, трошки відкрамсавши її.
Тепер він з нами постійно, але рідко кого підпускає : боїться. Дає тільки годувати себе.
Я сідаю навколішки і ласкаво кличу до себе собаку. Пес з обережністю, з повними очима страху, маленькими кроками але таки підходить. Обережно торкаюся голови, випучені очі слідкують за рукою, далі ніс і та сама щелепа... Пес дається, але по очам видно, що йому неймовірно страшно.
По морді : нема куска щелепи та деяких зубів. Проте все заживше і загрози не становить. Пес спокійно їсть, а організм його функціонує.
Закінчивши огляд чотирилапого пацієнта, той моментально почав тертися об мене, намагатися ніби обійняти та максимально сильно прижатися. Пізнвше він ходив за мною куди б я не пішла і щоб я не робила Смайлик «smile»
Собака дуже потребує людської уваги та нарешті спокійного життя.
Дуже шкода, що таке трапляється з безневинними створіннями, які самостійно не можуть дати собі ладу і коли починається обстріл хаотично бігають, ледве не втрачаючи свідомість від неймовірного страху та нерозумння "за що?"
В нас є тиждень, щоб знайти господаря для цього манюнькі.
Пес повністю здоровий. І він дуже чекає на своїх майбутніх турботливих господарів.
П.С подивиться в ці очки! Хіба він не заслуговує на люблячю сім'ю?
Поделиться52015-05-13 21:36:03
«Смущенный котёнок» — новая звезда сети Интернет
Опубликовано 12 мая 2015
Автор Amaterasu
8-недельный котенок Гэри — новая сенсация на просторах сети Интернет. Малыш приобрёл популярность благодаря окрасу, создающему ощущение «смущенного котёнка». А все дело в том, что у Гэри над глазами расположен пигмент, напоминающий брови.
Животное принадлежит паре из Манчестера. Кличку питомец получил в честь участинка группы Take That Гэри Барлоу. По словам Энди, брови котенка настоящие: когда он родился, на лбу располагались только два черных пятна, но со временем они приобрели очертания «бровок домиком».
Так как владельцы Гэри являются большими поклонниками Grumpy Cat, они решили последовать его примеру и дать возможность своему любимцу прославится.
http://supercoolpics.com/2015/05/12/сму … езда-сети/